2013. július 4., csütörtök

Cidri lvl 42

Hát (amivel nem kezdünk mondatot) ahhoz már hozzászoktam, hogy kb. az összes sebész, akinek a kezei közé kerülök, meg akarja operálni a térdeimet. Azonnal. Elég furcsák ugyanis, leginkább úgy lehetne leírni az állapotukat, mintha összeszereléskor felcserélték volna az alkatrészek sorrendjét. Ahol csont van, ott szalagnak kellene lennie, az izom helyén csontnak, így aztán elég kitekert módon kapcsolódnak egymáshoz a részek, okoznak is galibát eleget, ha nem vigyázok nagyon. Meg tudom érteni a dokikat, engem is zavar egy rosszul összerakott puzzle még akkor is, ha a gyerek azt állítja, neki az pont úgy jó, ahogy van.
Viszont, mivel a porcok már erősen kopnak, ráadásul sikerült összeismerkedni egy eléggé jónevű szakemberrel, rászántam magam, hogy megtegyem az első lépést - és ez milyen paradox már, hiszen pont hogy a lépésekkel lesznek problémáim a műtétek után. Szóval cidrizek. Az időpont meg messze van (december), úgyhogy lesz ez még lvl 108 is a végére.
Azért egy kicsit hiányozni fognak a döbbent arcok, akik nem is értik, hogyan tudok egyáltalán megállni ezeken a lábakon, menni meg pláne...

0 Megjegyzés:

Megjegyzés küldése