2013. május 29., szerda

Cserepes virágok

Részemről minden élő növény "gaz". Nem virág, pláne nem virágocska, nevet meg aztán főleg nem adok nekik. Nem szeretem meg őket, mert előbb-utóbb nálam úgyis meghalnak. És ha szeretném őket, szomorú lennék miattuk. (Így sincs szívem kidobni a vegetáló gazakat az ablakpárkányomról, pedig jelenleg hárman is vannak.)
A ragasztott-tenyérnyomatozott virágokkal viszont remekül megvagyok (:


3 Megjegyzés:

VRJúlia írta...

:) Akkor örülök, hogy nem vagyok egyedül, esetleg ismeretlenül is rád gondolok, amikor a férjem azt mondja, nekem könyvet, színes papírt kell ajándékozni, max.ollót- semmiképpen nem virágot.( Pedig én szeretem, csak a gondozásban nem vagyok profi :))
Nagyon jó a cserepes!

óvónéni írta...

A mások gondozásában levő növényeket nagyon tudom szeretni (: De a könyv-színespapír-olló tényleg bármikor jöhet ide is a növények helyett.
Én azon szoktam röhögni, amit egyszer valami filmben hallottam: a növény-állat-ember lépcső. Ha a növényeid életben maradnak, tarthatsz állatot, ha arról is gondoskodsz, nyugodtan lehet gyereked. Na ehhez képest nálam a macska vígan éli világát, én meg mások gyerekeit nevelem.
Persze ez csak vicc (: Komolyra fordítva, az "ismeretlenül is rád gondolok" félmondatot olvasva a Nagy Bloggertalálkozó gondolata befészkelte magát az agyamba... jó lenne összeszedni a blogvilág emberkéit egy kávéra, sütire.

VRJúlia írta...

De jól esik nekem ez most :) Minden bejegyzést olvasok, most is tüzetesen átböngésztem a tudnivalókat, mármint, hogy de jó lenne pár dologgal tisztában lenniük...és ürümmel gondolok arra, hogy akkor talán feliratkozhatnék arra a sütire én is :)
Legyen szép nyarad, és hozzál aztán sok tapasztalatot.
Közben meg azon vigyorgok, hogy év elején én is mondtam a gyerekeknek, álljunk körbe...ők meg csak néztek, hogy mibe is:)
Üdv.( És azt gondolom, sajátjaidat is szépen elrendeznéd, nevelgetnéd- az enyémek sem haltak még éhen:)) )

Megjegyzés küldése