2010. január 19., kedd

A táskámbanAzt már tudom, hogy Kacskaringópia egy kíváncsi ember :) És azt is tudom, hogy mi van a táskájában :)

Nekem 3 táskám van, alapvető szempont volt a kiválasztásuknál/készítésüknél/megtartásuknál, hogy egy A/4-es méretű mappa beleférjen. Van egy sk szőtt tarisznyám, sárga-barna csíkos (majd lefotózom, most bent van az oviban, mesetarisznyaként funkcionál); egy sima sötétzöld anyagból varrt füles tatyóm, azt találtam egy buszmegállóban; és egy barna, virágos vállraakaszthatós, ezt Egerben vettem. Most éppen a legutóbbit használom.

Az első rekeszében van egy toll, egy aktuális évre szóló kártyanaptár, és ha épp nem szabad elfelejtenem valamit, ide teszem a cetlit amire felírom. A kis zsebében a túlélőkészlet: egy csomag pzs, sebtapasz, mézes Negro cukorka, láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, betét, esetenként lázmérő és orrcsepp. A nagy részében külön a pénztárcám+irataim, telefonom, az alján ömlesztve zsebrádió, háromszögletű kendő, fásli, sudoku rejtvényfüzet, ceruza, valamilyen könyv, általában aznapi Metropol újság, szatyor, és szinte mindig valami ovis kütyü (most pl. nagyító). A hátsó zsebben a bérlet, kulcs, pendrive. Ennyi :)

Krisz, ha bevállalod.

4 Megjegyzés:

krisz írta...

Hú de felkészült vagy!!!!És amúgy rám gondoltál?

kacskaringopia írta...

Várjál még ennél is kíváncsibb leszek, ha kapok még kérdést:-)

óvónéni írta...

Krisz, igen, rád, ha szívesen írsz róla.

Csak így összeszedve tűnt fel, hogy mennyi elsősegély-cuccot hordok magammal :) Hiába, a női táska jellemzi az embert...

krisz írta...

Én nem vagyok ilyen felkészült mint te!Csak papirzsepi meg az irataim.És ennyi!Ja és ajakir.

Megjegyzés küldése