2009. december 1., kedd

Téli dekor és adventi naptár

Felraktam a téli dekorációnkat. Hógömb design by Anyu.Ezek a szombati Csillag születik közben készültek :)


Az adventi naptár pedig vasárnap, a Lovagregény alatt. Ötlet: innen. (Kincsesbánya ez a blog!) Elegendő piros karton hiányában és karácsonyi csomagolópapír birtokában némiképp átalakítva; köszi Krisz. (A hóemberrel is lennének terveim, ha nem gond.)4 Megjegyzés:

krisz írta...

Elősször is húúú meg ááááá!Ezek az árnyékképek!!!!Én is akarok ilyen szépet az ablakunkra,igy még a szembe szomszédunkat is lepipálnánk....és nem utolsó sorban a lány is odáig lenne!Lehet hogy majd lekoppintom ha nem bánod...hm...és ha rájövök hogy kell ilyet csinálni.(haha)És azt meg nagyon jó látni hogy használni tudod az ötleteinket!És nekem igy matricásan is nagyon de nagyon tetszik!!!!

wattacukor írta...

Nagyon csini! Ügyes vagy! Szerintem idén én is ilyeneket fogok kitenni, az ovis kölököm már úgyis megjegyzést tett hogy hiányzik a dekor. És milyen igaza van... :(

kacskaringopia írta...

Nagyon szépek!!! Az adventi naptár is (nálunk idén Legos van, a próba kedvéért), de az ablakos díszek csodálatosak! Azok hogyan is készültek??? Sablon alapján?
Köszi a blog ajánlót, már meg is néztem!:-)

óvónéni írta...

Köszönöm a dicséreteket. Ezeket a fajta díszeket nagyon egyszerű elkészíteni, csak egy jó éles sniccer kell hozzá. Sablonokat a google képkeresőjében lehet találni, "filigránok" keresőszóval; én még a canadahun.com-on szoktam nézni. Kinyomtatom, fénymásolóval megfelelő nagyságúra varázsolom, aztán celluxszal ráragasztom a kartonra és kivágom. Ami az oviba készül, azt be szoktam laminálni, így nem sérül.

Megjegyzés küldése