2009. október 11., vasárnap

Csajos 7vége

Mert néha kell ilyen is :)

Jó volt ez a három nap Annával, beszereztünk minden kelléket, ami ilyenkor kell (chips, filmek). Aztán valahol a maratoni Alias-nézés közepén rájöttünk, hogy igazából semmi extrára nincs szükségünk, ha itt vagyunk egymásnak. Olyan, mintha testvérek lennénk, és ez a fajta kapcsolat nem adatott meg egyikünknek sem a saját családban. Pedig neki 5 testvére van, nekem meg 3 féltesóm. De mintha nem is lennének, mindegy.

Kitárgyaltuk a sulit és az óvodát, a problémás kölkök pszichológiáját, a táncművészet fejlődését, az idei őszi divatot, a gyógynövényeket és a BKV-t. Jó volt :)

Néztük a Csillag születik-et, és egyetértettünk abban, hogy aminek Magyarországon ezeket a gyerekszereplőket kiteszik, az kegyetlen. Hasonló show-műsorokat más országokban nem húznak el hónapokig, általában válogató-elődöntő-döntő hármas van. Bár oda sem feltétlenül kellne gyerekeket engedni, de egy háromfordulós verseny még mindig klasszisokkal elfogadhatóbb, mint a hazaiak.

Néztünk pár gyerek énekest, különböző országokból. Az első Eőry Viktória, aki a tegnapi válogatón tűnt fel. Nekünk tetszett :)Lüszit ugye nem kell bemutatni tavalyról. Megfordult a fejemben, hogy mindenkitől az "I will always love you"-t teszem ide, csak úgy összehasonlításént, de ez nagy kiszúrás lenne Lüszivel úgy érzem. Seal-t viszont szívesen hallgattam tőle.Amerikában Bianca Ryan az utóbbi évek leghíresebb gyerek-énekese. De mi csak ezt az egy számot szerettük tőle. (Ezt se nagyon.)Connie Talbot-ot semmiképpen sem lehet kihagyni. Na ő az, akit a cukisága ellenére 6 évesen még egy háromfordulós versenyre se engedtünk volna. Dehát nem mi vagyunk a szülei. Mi csak élvezzük, ahogy énekel. Én roppant kíváncsi vagyok, mi lesz belőle 15 év múlva.Ha már BGT: Shaheen Jafargholi. Csak hogy fiúcska is legyen. (Valamiért a lány énekesek ebben az életkorban nagyobb százalékban vannak, mint a fiúk.) Szintén csak ezt az egy számot szerettük tőle. Ez viszont híres lett, bár szomorú apropóból: Michael Jackson halála kapcsán ugye.És a mi nyertesünk: Caroline Costa, Franciaországból.

1 Megjegyzés:

kacskaringopia írta...

Nekem is tetszett Viktória, szerintem még sokat fogjuk látni!

Megjegyzés küldése