2009. szeptember 27., vasárnap

Postaláda-szerelés 5 percben

Egyórás közelharc után mától zárható a postaládám.

Hogy miért tartott egy óráig? Mert nincsen itthon csavarhúzóm. Hja, azzal bárki meg tudja csinálni 5 perc alatt! További 5 perc kell hozzá, hogy mégegyszer leszerelje, mert nem működik. Közben elküldje a Praktiker összes alkalmazottját melegebb égtájakra, mert ilyen vacakot árulnak. És átkozza magát, amiért nem próbálta ki a felcsavarozás előtt. Aztán jön még 5 perc csodálkozás, mivel leszerelve, kézben működik. Majd 5 perc visszaszerelés. Újabb 5 perc anyázás, amíg újra leszereli, mivel felszerelve megint nem működik. És még 5 perc, amíg rájön, miért nem fordul rendesen a kulcs, ezt 5 perc alatt korrigálva kezdődhet az utolsó felszerelés (5 perc...). Végül 5 perc próbálgatás, hogy mostmár biztosan működik-e. Ez összesen 45 perc. Tanulság: a csavarhúzó hiánya harmadával csökkenti a munka hatékonyságát.

Bár még mindig nem tudom elképzelni, hogy kinek volt szüksége a számlakivonataimra. Csekk úgysincs bennük, befizetni nem tudja.

Pláne nem tudom elképzelni, kinek volt szüksége a 10 éves érettségi találkozónk meghívójára. Mindkettőre. Talán el akar menni? Gondolja, hogy nem vesszük észre? Főleg ha férfi az illető. Ugyanis lánygimibe jártam, cseppet sem lesz feltűnő. Legalább majd röhögünk egy jót :)

7 Megjegyzés:

Cat írta...

Ha megnyugtat, akkor a felszerelés menetéből ítélve egy szakképzett férfinek is minimum 28 percébe került volna, bár ő többet elidőzött volna a Praktiker emlegetésénél :D

kacskaringopia írta...

Hova jártál gimibe? Én is lány gimibe jártam, Szegedre.

óvónéni írta...

Cat: köszönöm, megnyugtattál :) Végülis lehet, hogy nem is a Praktiker adott el hibás árut. Útközben, vagy az első szereléskor is megnyomódhatott.

Kacskaringopia: nocsak, nocsak, talán Karolinás voltál? Ismered a Bélát? :) Én Egerbe jártam, az Angolkisasszonyokhoz (nemröhög!).

kacskaringopia írta...

Persze, hogy nem röhög:-)ja Karolinás:-)Milyen Bélát???

óvónéni írta...

Jerémiás Bélát. Töri-matek szak, John Lennon-szemüveg.

kacskaringopia írta...

Sajna nem...nekünk Maróti Lászlóné tartotta, utána pedig Teiermayer Attila...Mikor érettségiztél?

óvónéni írta...

10 éve, 1999-ben.

Megjegyzés küldése